Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 10:54 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Gerçekten Değermi...

Bazen bir şey okuyunca işte bunun altına imzamı atarım deriz ya aynen öyle bir söz. İnsan kendini kaptırmışçasına yaşayıp gidiyor bir şeylerin ardından. ...

Read more : Gerçekten Değermi... | Gösterim : 2025 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Işığı Yanan Evler...

Tıp fakültesini yeni bitirmiş, pratisyen hekim olarak ilk görev yaptığım yere, Konya'ya bağlı bir beldenin sağlık ocağına gitmiştim. Gençtim, bekârdım. Küçük bir beldeydi gittiğim yer. İlk gece bir eve misafir olmuştum. Tren istasyonunun hemen yanında bir evdi.Akşam yemeğinden sonra çaylarımız gelmiş, sohbetler edilmişti. Üzerimde  yol yorgunluğu, geldiğim yeni yerin yabancılığı vardı. Saatler ilerliyor, ağır bir uyku beni içine çekiyordu. Ev sahibine ...

Read more : Işığı Yanan Evler... | Gösterim : 2824 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Sevmek Seni Sevmek...

Sevmek, seni sevmek
Yüreğimin her atışında varlığını hissetmek
Yokluğunda ölüp ölüp dirilmek
Mısra aralarına iliştirdiğim mavi sevdam
Lüğatımda ki! tüm kelimeleri eksik kalan
Sevmek,seni sevmek
Bir kuş gibi özgür olmak
Ve bir o kadar hapis olmak sana
Kelebeğin o eşsiz dans edişi ...

Read more : Sevmek Seni Sevmek... | Gösterim : 1629 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Adamın Dibi.. ®

Read more : Adamın Dibi.. ® | Gösterim : 1249 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Çanakkale Zaferi

Aylardan mart. Gelibolu’nun o muhteşem manzarasından bir hüzün doğuyor. Karşıda binlerce düşman. Mehmet Akif Ersoy’un deyimiyle “Kimi yamyam, kimi Hindu, kimi bilmem ne bela” Çanakkale Boğazı vatanın kalbi, geçilmemesi gerekiyor. Bu yüzden bıyığı yeni terlemiş delikanlılar bile cepheye koşuyor. Damarlardaki o asil kan durmuyor. Vatan askı tutuşturuyor bedenlerini Öyle bir akın oluyor ki Çanakkale’ye o ...

Read more : Çanakkale Zaferi | Gösterim : 4592 | Cevaplar : 6 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

14 mart tıp bayramınız kutlu olsun

Ülkemizde 14 Mart Tıp Bayramının kutlanması; 1919 yılında, işgal altında olan İstanbul’da, tıp fakültesi öğrencilerinin işgali protesto etmek için toplanmaları ile başlamıştır.

Bu protestoya o devrin ünlü doktorları da destek vermiştir. Böylece Tıp Bayramı, tıp mesleği mensuplarının yurt savunma hareketi olarak başlamıştır. 14 Mart Gününün seçilmiş olması 14 Mart 1827’de II. Mahmut döneminde Hekimbaşı Mustafa Behçet’in önerisi ile ilk Cerrahhanenin kurulmasının ülkemizde modern tıbbın başlangıcı olarak kabul edilmesi nedeniyledir.

...

Read more : 14 mart tıp bayramınız kutlu olsun | Gösterim : 702 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Nefsini Terbiye Eden, Dertleri İle Yüzleşmesini Bilir.

Bizler yaşantımıza, Kur’an ın eğitiminden, rehberliğinden uzak, beşeri inançlarla yön verdiğimiz için, elbette karşımıza çıkan zorluklarla da, mücadele etmesini ne yazık ki beceremiyoruz. Kur’an biz insanların kullanma kılavuzudur. Eğer bizler bu kılavuzdan uzak yaşayarak anlayamıyorsak, olaylar karşısında da, doğru tepkiler vermemiz, çözümler bulmamız mümkün olmayacaktır.

Bir aracı kullanırken, onun kullanma kılavuzunda yazdığı şekliyle kullanmadığımız takdir de, araç zamanından önce bozulacağı gibi, bizleri ekonomik olarak ta zora sokacak, çok ...

Read more : Nefsini Terbiye Eden, Dertleri İle Yüzleşmesini Bilir. | Gösterim : 1451 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Bayramın Kutlu Olsun KORAY

Read more : Bayramın Kutlu Olsun KORAY | Gösterim : 3236 | Cevaplar : 4 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun...

Tüm Sağlık Çalışanların Tıp Bayramını Kutluyorum

Read more : 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun... | Gösterim : 3271 | Cevaplar : 4 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4