Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 2:11 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bugün Sana Üşüyorum...

Bugün sana üşüyorum, içimde sessiz çığlıklar ardı ardına kopuyor.Bütün geceleri sabahlara bağlıyorum, senin bana ağlayışını hatırlıyorum, ben niye ağladığını her soruşumda sen sadece bilmiyorum derdin ve ben kendimi her soruşumda suçlu hissederdim.

“Sen kendini suçlu hissettiğin için ağlıyordun , sen ağladığın için ben kendimi suçlu hissediyordum.”

Şimdi yoksun ama ben hala kendimi suçlu hissediyorum, belki ...

Read more : Bugün Sana Üşüyorum... | Gösterim : 2520 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Şekerin Zararları...

Şekerin zararları ...

Read more : Şekerin Zararları... | Gösterim : 1769 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

HuzurLu OLmak İçin ÖneriLer...!!!

01. Ufak şeyleri dert etmeyin.
02. Kusursuz olamayacağınızı kabullenin.
03. Rahat ve ılımlı insanların çok başarılı olamayacakları düşüncesini bir yana bırakın.
04. Olumlu ve olumsuz düşünce kartopunun çığ gibi büyüme etkisini göz önüne alın.
05. Sevgi kapasitenizi geliştirin.
...

Read more : HuzurLu OLmak İçin ÖneriLer...!!! | Gösterim : 3013 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kendinizi Ziyaret Edin....

Hiç Kendinizi Ziyaret Ettiniz Mi?  ...

Read more : Kendinizi Ziyaret Edin.... | Gösterim : 2076 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Kehf Suresi 65......82. Ayetler

Kur’an bizler için bir rehberdir, gönül gözüdür. Eğer onun rehberliğine hurafe ve sanı karıştırarak anlamaya çalışırsak, doğru anlamamız mümkün olmayacaktır. Allah ayetlerin üzerinde düşünmemizi ve Kur’an ı bir bütün olarak anlamamızı emreder. Bir başka deyişle, bir kısmına inanıp bir kısmının hükmü kalkmıştır dersek, ayetleri anlamamızda mutlaka kopukluklar olacaktır. Çünkü Allah Kur’an ın tümüne iman etmemizi ister.

Kur’an bizlere yol gösterirken, kıssadan hisselere çok önem verir, çünkü bu yol ve yöntemle verilmek istenen ders çok ...

Read more : Kehf Suresi 65......82. Ayetler | Gösterim : 553 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Koray...

Tek odalı kiralık evinde ömrünü son kuruşunu edebiyata adayan, öldükten sonra kitapları yok satan yazarların yaşadığı bir ülkedeyiz düşünün. Ne kadar insansan o kadar dertlisin şu zalim düzende çünkü sana riyakarlığı yalancılığı ihaneti yanlışı dayatan bir düzeni yıkamıyor bu halklar neden? Okumuyoruz, Öğrenmiyoruz , merak etmiyoruz. birde herşeyi bildiğimizi sanıyor, cehaletimizle Övünüyoruz...Koray  Arkadaşlar benim kendi adımı taşıyan paylaşımlarım alıntı değil kendi yazılarımdır

Read more : Koray... | Gösterim : 2258 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Ömürden Bir Gün...

Ahhh o yorgunluk yok mu... Kimimiz bilgisayar karşısında şekilden şekile giriyor, kimimiz de koltuk köşelerine sinmiş cep telefonuyla mekandan bağımsız takılıyor. Karanlıklar içinde yüzümüze vuran bembeyaz bir ekran ve göz kapaklarına inat sabahlamaca...

Hatırlar mısınız? Eskiden elektrikler kesilince korku hikayeleri anlatmak için yüzümüze ışık tutup böö derdik. Bir kuşak sonra roller 
...

Read more : Ömürden Bir Gün... | Gösterim : 950 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

İyiki Doğdun Deniz Gezmişim...

başı dik alnı açık yüzü gülerek ve bir sigara içimiyle gitti ölüme hiç bir şey koymamıştı ona yirmibeşinde ölmesi kadar... iyiki doğdun iyiki varsın deniz gezmişim

Read more : İyiki Doğdun Deniz Gezmişim... | Gösterim : 2294 | Cevaplar : 3 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4